E-SHOP > Jojobový olej – zázrak z přírody

Jojobový olej – zázrak z přírody

Novinka v péči o aknózní pleť a vlasy

Jeden z vůbec nejkvalitnějších rostlinných olejů, který ovšem oceníte hlavně zvenčí.

Jedinečné složení nezanechává na pokožce pocit mastnoty, jelikož se olej výborně vstřebává. Olej je vhodný pro všechny typy pleti, i pro citlivou a suchou. Nejlepší je vybrat si kvalitní, za studena lisovaný jojobový olej, který si uchová maximální možné množství účinných látek. Jojobový olej obsahuje vyvážený poměr pěstících látek s hojivou schopností.

Balení: 55ml
Země původu: Austrálie
Dovozce: Gloria Import CZ s.r.o


(id:JO-shop)
259,-
 -23%
199,-
cena bez DPH 164,46
dostupnost: skladem

Jojobový olej – zázrak z přírody

pochází z rostliny Simmondsia chinensis (česky Simondsie čínská). Je to stále zelený keř, pocházející původně z oblasti pouští amerického státu Arizona, rostoucí v Austrálii. Jeho semena svým tvarem připomínají o hodně větší kávová zrna. Mezi všemi známými rostlinami je jojoba výjimečná vysokou produkcí vysokomolekulárních esterů, které jsou velice podobné těm, které vytvářejí mazové žlázy člověka.

Řadíme ho k nejcennějším přírodním olejům. Je vhodný pro jakýkoli typ pokožky. Pomáhá udržovat přirozenou vlhkost pokožky a nejúčinější je při pravidelném používání.

Má přirozený ochranný UV filtr 3 až 4. Kadeřníci vědí, že několik  kapek oleje vmasírovaných do vlhkých vlasů jim dodá hebkost, jemnost a navrátí přirozený lesk. Bývá nazýván „tekutým zlatem“, protože obsahuje velké množství pěstících a výživných látek, minerálů a vitamínu E. Vitamíny, minerály.

Chcete se zbavit akné nebo mít dokobale čistou a hezkou pleť, více info zde 

Doporučení

Účinky našich přípravků podporuje a posiluje každodenní pití alkalické vody. Tu si jednoduše vyrobíte pomocí Naturgreen® filtrační konvice s alkalickým vodním filtrem. Více informací naleznete ZDE.

Dávkování:

každodenní použití pro prevenci po několika kapkách
nebo dle postiženého místa

Už pradávní lidé používali jojobový olej na zranění a odřeniny a zjistili také, že dokáže vyhladit jizvy a omladit vrásčitou kůži. Kůže ztrácí svou pružnost následkem nadměrného vystavení slunečnímu záření a stárnutí. Látky nalezené v jojobě omezují známky stárnutí, zvyšují pružnost kůže, vyhlazují vrásky a dodávají jí mladší vzhled.
 
Jojobový olej je bez zápachu a okamžitě se vstřebává do kůže. Nezanechává tedy po nanesení mastný povlak. Je totiž velmi podobný mastnotě, která je obsažena v naší kůži. Vhodný pro všechny typy pleti.

Zvlhčuje pokožku díky intenzivní viskozitě. Obnovuje pokožku, která podrážděná díky oholení, poskytuje novou rovnováhu vlhkosti na pokožce. 

Je to bylinný přípravek, který podporuje kožní problémy kuřaček a obnovuje vrásky pokožky. Je antialergická. Doporučuje se také jako základní olej při prevenci prasklin po porodu.   

Pokud se občas podíváte na složení nejrůznějších kosmetických přípravků, obzvlášť těch nefalšovaně přírodních, nemůžete si nevšimnout jojobového oleje. V současné době je to jeden z vůbec nejkvalitnějších rostlinných olejů, který ovšem oceníte hlavně zvenčí – vaším trávicím ústrojím totiž projde beze změny.
 
Náš olej je stoprocentní jojobový olej s bio certifikátem.
Oleje jsou za studena lisované, aby byla zajištěna vysoká kvalita a biologická účinnost.
 

Země původu Austrálie

Dovozce Gloria Import CZ s.r.o

 

                                      

    Novinka Kurkumin skladem, už jste slyšeli o protizánětlivé síle kurkuminoidů?

Info zde 

Doporučujeme Vám s našimi produkty užívat naše čisté, přírodní bylinkové a ovocné směsi od Naturgreenu, které  uspokojí nejen Vaši žízeň, ale pomohou Vám i s Vašimi zdravotními neduhy. Jsou pečlivě „namíchány“ v synergii tak, aby spolu násobily synergický efekt, jednotlivých léčebných procesů a tím připravily rychleji Vaše tělo pro návrat do zdravé  rovnováhy a harmonie. Více info  najdete zde 

 

TOPlist