E-SHOP > Coenzyme Q10 + hloh, omega-3, cordyceps, zelený čaj, česnek a šíšák bajkalský

Coenzyme Q10 + hloh, omega-3, cordyceps, zelený čaj, česnek a šíšák bajkalský

Novinka 100% přírodní za zavádějící bezkonkurenční cenu! 120 ks vegan kapslí po 500 mg.

Jedinečný přípravek obsahující koenzym Q10 společně s extrakty s bylin a hub. Vše v nejvyšší kvalitě se standardizovaným obsahem účinných látek.

Koenzym Q10 – ubichinon Kaneka Q10 ™ pocházející z fermentovaných kvasinek vyráběný v Japonsku je nejkvalitnější koenzym Q10 vůbec. Svou molekulární strukturou je identický s koenzymem Q10, který se vyskytuje v krevní plazmě. Tělo ho s přibývajícím věkem produkuje stále méně, a proto je nezbytné jej doplňovat. Náš japonský koenzym Q10 jej ve standardizovaném extraktu obsahuje 98 %.

Extrakt z česneku obsahuje standardizované 1 % účinné látky alicin, který je odpovědný za charakteristické aroma česneku. Alicin plní v česneku funkci obrany proti škůdcům a poprvé jej v laboratorních podmínkách izolovali v roce 1944, kdy vědci objevili antibakteriální a antimykotické účinky alicinu.

Šišák bajkalský obsahuje ve svém koření vysoký obsah flavonoidů – baikalin, baikalein a wogonin, a také melatonin což je hormon, který produkuje epifýza a hraje důležitou roli v řízení denního a nočního rytmu člověka. O jeho léčivých vlastnostech se zmiňují již čínské spisy, které byly napsány v letech 25 – 220 našeho letopočtu. Náš extrakt ze šišáku obsahuje standardizovaných 85 % baikalinu.

Cordyceps sinensis je cizopasná houba tradiční tibetské medicíny, která je vysoce ceněna pro své obsahy biologicky aktivních látek, mezi než patří cordycepin, adenosin, enzymů (až 80 druhů včetně koenzymu Q10), vitamíny, minerály, polysacharidy, mastné kyseliny a další. První zmínky o účincích cordycepsu sahají až do roku 1082, kdy byly popsány ve starobylých spisech.

Hloh peřenoklaný obsahuje ve standardizovaném množství 30 % flavonoidů je někdy nazýván „čínská mišpule“ a je to jeden z mála hlohů bez trnů. Jeho plody i listy mají velký obsah živin, mezi něž patří kromě flavonoidů také aminopuriny, triterpeny, procyanidiny, antioxidanty a Japonci mají z listů patentovaných několik antivirových antivirových látek.

Extrakt ze lnu setého obsahuje 20 % omega-3 a 6 nenasycených mastných kyselin, extrakt z čajovníku čínského s obsahem 98 % polyfenolů, 70% katechinů, 50% EGCG a pouze kofeinu 3%.


(id:q10-shop)
599,-
cena bez DPH 520,87
dostupnost: skladem

Coenzyme Q10

+ hloh, omega-3, cordyceps, zelený čaj,
 česnek a šíšák bajkalský

Dokonalá kombinace japonského koenzymu Q10 vyrobeného fermentací kvasinek s přírodními extrakty na podporu srdce. Všechny extrakty jsou nejvyšší kvality a mají standardizovaný obsah účinných látek.

Možné nebo schválené účinky na lidský organismus

NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 432/2012 (ze dne 16. května 2012)které platí od 14. 12. 2012 nám neumožňuje popisovat účinky našich doplňků na lidský organizmus.

Chcete-li se o tomto produktu dozvědět více, poslouží vám jako zdroj informací stránka s tématikou léčivých rostlin a biologického smyšlení v medicíně, kde se dozvíte vše, co vás o daném produktu zajímá.

Stačí kliknout na tento odkaz

Coenzyme Q10

Koenzym Q10 jinak zvaný také ubichinon je jeden z chinonů, které v těle fungují jako koenzym. Písmeno Q označuje chinonovou funkční skupinu a číslo 10 počet isoprenylových jednotek. Koenzym Q10 byl objeven v roce 1978 a za jeho objev získal Angličan Peeter Mitchell Nobelovu cenu. Nalezneme jej ve všech buňkách lidského organismu, kromě červených krvinek. Spolupodílí se na přeměně energie z potravy do chemické energie ATP. Z tohoto důvodu nejvíce koenzymu Q10 nalezneme v orgánech, které mají energeticky náročný provoz. Patří mezi ně srdce, plíce a játra. Kromě toho Q10 funguje v těle jako antioxidant. Vědci se domnívají, že pokles koenzymu Q10 v organismu v průběhu stárnutí vlastně fakticky způsobuje stárnoucí procesy v těle. Orgánům se dostává méně energie a chybí neutralizace volných kyslíkových radikálů, které poškozují buňky. Nejkvalitnější koenzym Q10 pochází z Japonska, kde se vyrábí fermentací kvasinek a jeho chemická struktura je identická s koenzymem Q10, který si vyrábí lidské tělo samo. Náš extrakt má standardizované 98 % množství  fermentovaného koenzymu Q10.

Důležité informace pro vaše užívání a zdraví

Jak se orientovat v nabídce na trhu ?

U koenzymu Q10 je potřeba pamatovat na to, že při jeho užívání, má-li mít opravdu  skutečný pozitivní účinek na vaše zdraví, musí být toto užívání dlouhodobé a pokud možno i pravidelné. Také co je důležité u dlouhodobého užívání  je potřeba užívat pouze kvalitní a 100% vstřebatelný produkt. Proto je třeba se u koenzymu Q10 pro vnitřní užití zaměřit především ne jenom na původ složení užité suroviny, ale také na kvalitu zpracování čí výrobu samotného produktu.
Varování: koenzym Q10 vyrobený syntetickou cestou nemá na vaše zdraví žádný pozitivní vliv. Je to pouze “placebo“  které tahá peníze s vaší kapsy  a navíc ještě místo aby pomohl tak vám  uškodí.

Existují 2 hlavní metody výroby Q10

Koenzym Q10 používaný k výrobě doplňků stravy se získává buď přírodním fermentačním způsobem, nebo synteticky. 

1. Způsob fermentační je přirozený biologický výrobní proces. Přírodním způsobem je koenzym Q10 získáván bakteriální fermentací, nebo fermentací z kvasnicových buněk. Obsahuje jen nepatrné množství pro naše tělo nevyužitelného koenzymu Q9 a koenzymu Q11. Poskytuje velice čistý trans-izomer (forma v organismu se vyskytující - např. kvasinková fermentace japonských závodů poskytuje produkt téměř 100% odpovídající lidskému Q10.

2. Druhým způsobem je syntetická výroba, kdy molekula Q10 vzniká z trimetoxytoluenu a izoprénových jednotek získávaných z tabákových listů. Syntetická produkce produkuje příměsi cis-izomerů (forma v přírodě se nevyskytující) stejně tak jako příměsi koenzymů Q9 a Q11 (nacházeny u jiných živočišných druhů).Problémy syntetických příměsí spočívají v tom, že tyto formy se v lidském organismu normálně nevyskytují a nebyla zkoumána bezpečnost jejich podání lidem.

Dobrý a účinný výrobek – doplněk obsahuje vždy čistý fermentační koenzym Q10, tj. přirozený biologický plně vstřebatelný. Vše se pak také odvíjí od ceny výrobku tím i kvality a účinku na lidské zdraví. V našem výrobku je pouze čistý a přírodní fermentovaný 100% koenzym Q10  jeden s nejlepších  Koenzymů Q10 na světě od japonské firmy Kaneka Corporation pod značkou Kaneka Q10™, který byl extrahován z kvasinek pomocí způsobu fermentace.Více  o Q10 zde.

Firma Kaneka začala vyrábět CoQ10 v roce 1977 a výrazně produkovala více CoQ10 než kterýkoliv jiný výrobce na světě. Koenzym  Kaneka Q10™ je přesně ta stejná látka jako takzvaná all-trans (stejná) forma Koenzymu Q10 kterou najdete  v mase, rybách a dalších živočišných produktech Kaneka Q10™ je zkratka pro bezpečnost, spolehlivost a vysokou kvalitu.

Mezi největší zásobárny koenzymu Q10 řadíme kukuřici, ořechy, sóju, maso (drůbeží, vepřové i hovězí), ryby a dary moře obecně (sardinky, makrely), brokolici, špenát, řepkový, sójový a sezamový olej. Problémem však je, že značné množství tohoto doplňku se zničí již při průmyslové úpravě potravin například silným mražením, sterilizací apod. Proto vždy doporučujeme užívat přírodní Koenzym Q10 který má 100% účinky a navíc plně zachovány všechny „all-trans“ látky nezbytné k regeneraci a  uzdravení organismu.

Česnek setý (Allium sativum) jistě všichni známe jako potravinu, ale také jako bylinku z čeledi česnekovitých, kap patří i třeba cibule. Má charakteristickou štiplavou chuť a vůni, za niž je odpovědná látka Allicin, kterou poprvé v laboratorních podmínkách izoloval v roce 1944 Chester J. Cavallit a John Hays Baily. Tradičně se česnek používá jako přírodní antibiotikum. Náš extrakt z česneku obsahuje standardizované 1 % Allicinu.

Cordyceps sinensis je tibetská cizopasná houba, která jinde na světě přirozeně neroste. Napadá a zcela zkolonizuje tělo housenky zvané housenice, která slouží cordycespu jako potrava a zároveň ji houba celou vyplní a vyroste nad zem. Takto sbíraný volně rostoucí cordyceps je velmi drahý a nebylo by jej pro komerční účely dost. Proto se pěstuje na živných půdách v kontrolovaných podmínkách. Cordyceps nejvyšší kvality se pěstuje také v Tibetu, protože pouze tam je adekvátní tlak vzduchu, střídání teplot a další klimatické podmínky, které Cordyceps ke svému růstu potřebuje. Následně se nechává mycelium fermentovat.  V takových podmínkách dosahuje nejvyšších obsahů účinných polysacharidů. Náš cordyceps sinensis obsahuje v extraktu 30 % polysacharidů. Nalezneme v něm také jiné bioaktivní látky, zejména adenosin, cordycepin, kyselinu cordycepinovou, sterol, 80 typů enzymů všetně koenzymu Q10, mastné kyseliny, vitamíny skupiny B, vitamín E a K a minerály.

Šíšák bajkalský (Scutellaria baicalensis) je až 50 cm vysoká bylinka z čeledi hluchavkovitých. Roste především ve východní části Ruska, ale také v Číně a Severní Americe. Má rád slunečné štěrkovité a kamenité svahy. Ve svém koření šíšák obsahuje velké množství flavonoidů, především baikalin, baikalein a wogonin. Kromě toho v něm nalezneme také melatonin, steroly, betasitosterol, organické kyseliny a další bioaktivní látky. V našem standardizovaném extraktu je obsaženo 85 % baikalinu. Tradičně se šíšák využívá již od dob 25 – 220 našeho letopočtu, kdy se o něm zmiňují starobylé čínské spisy. Používá se do směsí s jinými léčivými bylinami.

Hloh peřenoklanný (Crataegus pinnatifida), čínsky zvaný „Big mao“ je keř z čeledi růžovitých. Tradičně se z hlohu sbírají pro své léčivé účinky listy, květy a výjimečně plody nazývané hložinky. Hloh obsahuje zejména flavonoidy, triterpenické kyseliny, aminopuriny, kyselinu krategovou a oleanovou. Dále v něm nalezneme karotenoidy a vitamíny C a B. V tradičním bylinkářství se hlohová tinktura používá na snížení krevního tlaku a proti bušení srdce.

Čajovník čínský (Camelia sinensis) je zelená subtropická rostlina, která se tradičně vyskytuje v jižní a jihovýchodní Asii. Pěstuje se na plantážích v Číně, Indii, ve Vietnamu, Laosu a na Barmě. Roste v nížinách i ve vysokohorských podmínkách. Čaj se v tradiční čínské medicíně používá také jako lék. Extrakt z čajovníku obsahuje polyfenoly, katechiny, z nich nejzajímavější EGCG (epigalokatechin galát) a pouze malé množství kofeinu.

Len setý obsahuje ve svých semenech velice cenné omega-3 nenasycené mastné kyseliny, které se vyskytují přirozeně například i v rybách. Rostlinné zdroje mastných kyselin jsou však vždy kvalitnější. V našem extraktu naleznete standardizované množství 20 % omega-3 mastných kyselin.

Složení

Cordyceps sinensis extrakt s 30 % polysacharidů, česnek (Allium) extrakt s 1 % Allicinu, extrakt ze semen lnu setého (Linum usitatissimum L.) s 20 % obsahem omega-3 mastných kyselin, šíšák bajkalský (Scutellaria Baicalensis L.) extrakt s 85 % baicalinu, koenzym Q10 extrakt 98 %, čajovník čínský (Camellia sinensis) extrakt s 98 % polyfenolů, 70% katechinů, 50% EGCG a kofein 3%, hloh peřenoklaný (Crataegus pinnatifida) extrakt s 30 % flavonoidů.Přírodní produkt bez pojiv, éček, protispékavých látek a dalších chemikálií. Dvoudílné HPMC( hydroxy prophyl methyl celulóza) kapsle bez barviva

Nutriční informace

1 kapsle

4 kapsle

Cordyceps sinensis extrakt

80 mg

320 mg

Extrakt z česneku

80 mg

320 mg

Len setý extrakt

80 mg

320 mg

Šíšák bajkalský extrakt

80 mg

320 mg

Koenzym Q10

30 mg

120 mg

Čajovník čínský extrakt

30 mg

120 mg

Hloh peřenoklaný extrakt

20 mg*

80 mg

% DDD není stanoveno.
* 1 kapsle obsahuje 10 % DDD, 4 kapsle 40 % DDD hlohu.

Přidaný Koenzym Q10 u našeho produktu je vyrobený fermentací. Je to nejlepší volba pro vaše zdraví a regeneraci. Garantujeme vám nejlepší poměr  ceny a kvality na trhu. 

Dávkování/balení 

Užívejte 2x denně 1 - 2 kapsle 20 minut před jídlem nebo půl hodiny po jídle. Zapijte dostatečným množstvím tekutin. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

120 ks vegan kapslí (HPMC) po 500mg.

Upozornění

Není určeno dětem do 16 let, těhotným a kojícím matkám. Ukládejte, mimo dosah dětí. Skladujte v suchu, temnu a chladu a v dobře uzavřeném obalu. Doplněk stravy, není náhradou pestré stravy.

Dovozce

GLORIA IMPORT CZ, s.r.o.

Ukrajinská 728/2 Praha 10100

IČ 28579097

www.naturgreen.cz

Země původu

Česká republika


Naše doporučení 

Na základě nových světových studií pro zesílení účinků bylin a pro vzájemnou synergii  tak abyste dosáhli vždy co nejlepších výsledků využitelnosti jakéhokoliv našeho  výrobku  doporučujeme vždy kombinovat s naším Organic Green Tea Extract  nebo AceloraC Max

Tyto nové produkty  jsou  na základě světových studií  posílené mimo jiné byliny, které „pracují“ ve vzájemné biologické synergii i  silným 95% piperinem. Piperinem je hlavní účinná složka pepře, alkaloid piperin má schopnost výrazně zvyšovat vstřebávání a biologické využití více živin z potravy a také zvyšovat využití některých výživových doplňků. Bylo zjištěno, že  piperin inhibuje lidský CYP3A4 a P-glykoprotein , enzymy důležitépro metabolismus a transport xenobiotik a metabolitů

Piperin má schopnost zvyšovat biologické využití mnoha látek několika způsoby:

Snižuje enzymatickou aktivitu střevní sliznice, čímž umožňuje průnik více látek v zachovalé, aktivní formě

Zlepšuje přenos aminokyselin přes střevní sliznici

Brzdí aktivitu několika jaterních enzymů odpovědných za metabolismus důležitých látek, včetně enzymů cytochrom-CYP3A4 a glykoprotein

Zabraňuje rozkladu více látek probíhajícímu uvnitř buněk a tím umožňuje prodloužení jejich dostupnosti


Výsledkem působení těchto několika účinků piperínu je celkové zesílení působení a zlepšení biologického využití některých látek ve srovnání s podáváním stejného množství samostatně.

Vzájemná kombinace našich výrobků , jejich léčivých účinných látek dohromady  svýrobky  s obsaženým piperinem  zvyšuje tedy  jednoznačně jejich biologickou dostupnost a synergicky působí na váš organismus. V tomto  spojení  dokážou několikrát násobit   sílu všech  dalších naších přírodních produktů .

 

Účinky našich přípravků podporuje a posiluje každodenní pití alkalické vody. Tu si jednoduše vyrobíte pomocí Naturgreen® filtrační konvice s alkalickým vodním filtrem. Více informací naleznete ZDE.


TOPlist